ЕВРОАТЛАНТСКА ОКУПАЦИЈА СРБИЈЕ

Евроатлантска окупација Србије, као и свака друга евроатлантска окупација, извршена је и врши се посредством марионетског режима.

НА ЗАПАДУ НИШТА НОВО

Марионетски режим у Србији је успостављен од стране америчке администрације, првобитно у лику, сада већ покојног, др Зорана Ђинђића, а данас је тај марионетски режим оличен у лику Бориса Тадића.

Све је почело крајем прошлог миленијума под диригентском палицом Била Клинтона, односно, Медлин Олбрајт, која захваљујући прогресивној политици Барака Хусеина Обаме под слоганом „Промена! / Чејнџ!“, и дан данас седи као главни саветник за спољну политику Обаминог кабинета, где фигурира као важан члан Обамине администрације.

Изгледа да Клинтон још увек шефује Америком, посебно ако узмемо у обзир да је државни секретар САД-а нико други до Хилари Клинтон, супруга Била Клинтона.

Медијски бастион ретроградних снага у Србији, криминална организација Б92 која под протекцијом марионетског режима не одговара за ширење верске, националне и расне мржње и других кршења устава, вероватно у циљу да задиви Србе дипломатским вештинама Отпораша и покојног Ђинђића, пре неколико година приказала је документарну емисију у којој сведоче два америчка конгресмена, најближа сарадника Медлин Олбрајт, о начинима финансирања организације ОТПОР.

Њих двојица, у интервјуу, говоре како је један дан Медлин Олбрајт буквално лупила шаком од сто и рекла: „Ово више нема везе са политиком. Ово је сад лично између мене и Милошевића.“ Конгресмени су били запрепашћени, према њиховим речима, њеним понашањем и тврде да је никада нису видели толико бесну. Тражила је да се Милошевић уклони са власти.

Рекли смо јој да постоји шанса да се направи нешто у том правцу и да је то Ђинђић и његова организација Отпор, причали су конгресмени у тој емисији.

Одмах је наложила да се организује састанак са Ђинђићем, а прва уплата новца је била сума од 300 хиљада америчких долара којима су покренуте прве озбиљније акције и штампане веће количине плаката ОТПОР-а, говоре конгресмени у овој документарној емисији.

Постоји море доказа и сведочења о томе како је финансиран ОТПОР и под чијом јурисдикцијом је ова организација функционисала, као и докази да је исти систем организовања и знак „песнице“ коришћен широм света у циљу државних удара зарад зацаривања евроатлантизма, али овај пример Б92 емисије и директног сведочења из кабинета Олбрајтове је заиста најбољи и непобитан доказ „ко је тата, односно, ко је мама“ у целој причи, и то из руку самих евроатлантиста!

Наравно, не смемо се у овом тренутку не досетити да је та иста Олбрајтова, поред великог демократског визионара Ђинђића и организације ОТПОР, финансирала и демократског визионара Тачија и шиптаре на Косову и Метохији, демократског визионара Алију и муслимане у БиХ и демократског визионара Туђмана и усташке формације у Хрватској, као и да је одговорна за бомбардовање Србије и да је извршила геноцид над Србима у више наврата.

ШАХ МАТ

После успостављања евроатлантског процеса и демократске визије у Србији од стране кабинета Била Клинтона кроз свргавање неокомунисте Слободана Милошевића, у Србији није текло мед и млеко, нити је Србија награђена посебним статусом у међународној заједници и милијардама евра онако како је то, под хипнозом глобалних велемајстора „велике шаховске табле“ (како је геополитику називао Збигњев Брзезински, у народу прозван, Бзезински), Ђинђић проповедао српској деци и омладини врбујући их техно журкама и евроатлантским идејама у ОТПОР, него се десило нешто сасвим другачије.

Одмах по завршеном задатку, та иста Клинтонова администрација и њени полтрони широм света су показали Ђинђићу и осталим ДОС-овцима где им је место, те је одбачени Ђинђић у својој депресији и немоћи се окренуо ка тражењу начина да објасни грађанима Србије како свет није Дизниленд каквим га је он промовисао у протеклих пар година и досетио се.

Покренуо је турнеју „Србија на добром путу“ у којој, поред вицева о акваријумима и рецептима за прављење рибље чорбе, основна порука утехе је била „у се и у своје кљусе“, а најцрњи хумор је био тај што од „европске магле“ није било ништа, у истој оној мери у којој нема ни данас.

За разлику од његових наследника и данашњих полтрона, покојни Ђинђић је бар знао да на забаван начин то саопшти грађанима Србије.

Убрзо након тога, Легија пуца. У Србији, после тога, заиста више ништа није било смешно.

И поред Ђинђићевих издајничких дела, морамо се сетити и његових упозорења и последњих речи свога разочарења да је најважније да се Срби окрену сами себи, као и да постоји опасност да „силе деведесетих“ могу да се повампире и да се деси да под неким другим именом и плаштом ти исти људи крену да проповедају демократију, што су, данашњица показује, биле пророчке речи.

Олош из Отпора је обукао сакое и мрзећи све што долази изнутра и заљубљеног погледа ка Вашингтону и Бриселу, а већ оплакавши свог лидера, неустрашиво наставља евроатлантско поробљивање Србије све до данас када су се уортачили са врхом СПС-а и најаутентичнијим представницима „злих сила деведесетих“.

Борис Тадић се у писму „зарекао Џорџ Бушу да ће процес демократизације и евроатлантског пута привести крају“ и хорда домаћих евроатлантиста је била на врхунцу. Заричем ти се… биле су речи председника Србије, Бориса Тадића, упућене у том писму једном од највећих планетарних крвника, тадашњем председнику САД-а, Џорџу Бушу.

Борис Тадић… Геније и визионар. Зар није?! Државник! Историјска личност.

ТРИ МУДРАЦА БЕЗ ПОКЛОНА ЗА ХРИСТА

Постоји један феномен везан за ове три горе поменуте особе. Сви су велеиздајници српског народа, напредни Титови пионири са сопственом визијом неокомунизма и велики поборници идеје Велике Србије.

Кренимо редом…

Слободан Милошевић, неокомуниста са црвеном петокраком који је успешно гајио слику о себи као поборнику идеје Велике Србије, јер му је то чувало фотељу, али издајом Срба у БиХ и Хрватској, показује своје право лице и биће запамћен као велеиздајник српског народа.

Зоран Ђинђић, неокомуниста са жутом петокраком који је гајио слику о Милошевићу као поборнику идеје Велике Србије, јер му је то такође чувало фотељу. Укорењивањем евроатлантизма и лажи о идеји Велике Србије као узроку ратних збивања на простору бивше Југославије уписао је себе на листу велеиздајника српског народа.

Борис Тадић, неокомуниста са жутом петокраком и педерским пентаграмом који гаји слику о Милошевићу као поборнику идеје Велике Србије, јер му то такође чува фотељу. Ширењем евроатлантизма у антихришћанској димензији кроз промовисање неморала и бешчашћа као врхунских цивилизацијских вредности, зацаривањем лажи о идеји Велике Србије као узроку ратних збивања на простору бивше Југославије и стварањем инкубаторских услова за креирање НАТО државе на Косову и Метохији уписан на листу велеиздајника српског народа.

Advertisements
Овај унос је објављен под Опште. Забележите сталну везу.