БЕЛЕШКА О ШЕШЕЉУ


Др Војислав Шешељ је тренутно највећи живи антиглобалиста на свету, а Српска радикална странка је најстарија и највећа антиглобалистичка странка у Европи.

Хашки трибунал за бившу Југославију, од свог оснивања до данас, потрошио је скоро невероватних пет милијарди евра, а један од највећих случајева у овом трибуналу је случај против Шешеља, где је тужилаштво доживело потпуни крах.

Војислав Шешељ је на фантастичан и спектакуларан начин доказао целокупну истину о ратним збивањима у бившој Југославији оставивиши хашко тужилаштво исмејано, разоткривено и у паници без иједног доказа против њега, чиме је уписао себе на листу највећих Срба свих времена и највећих бораца против америчке хегемоније и евроатлантизма.

Шешељ је заточен дуги низ година у Хагу, где му се крше основна људска и друга права на скандалозан начин, а проамерички режим у Београду није реаговао ни у једном случају, иако су највећи светски ауторитети и међународне правне институције јавно скретале пажњу међународној и српској јавности на злочиначко понашање Хашког трибунала према др Војиславу Шешељу.

Тиме је проамерички режим у Београду показао своје издајничко, али и своје нељудско и антицивилизацијско лице. Антисрпски и антихришћански режим, у буквалном смислу те речи! Зло.

Подсећамо да председник Србије, Борис Тадић, као велики поборник људских права, европских вредности и демократије реагује лично и са великим и брижним емоцијама, ако се деси да неко пробуши гуму на аутомобилу неке треш водитељке у Београду, што се деси бар десет пута на дан у том истом граду или кад нека пијана будала лупи шамар неком пијаном певачу на улици, што се деси бар десет пута дневно на тој истој улици. Бедник.

У Хагу су пале све лажне приче и предрасуде о Шешељу, као и о српском народу, што оне што су пласирали Хрвати и Муслимани, уз туторство САД-а и ЕУ, што оне које су у последњих двадесетак година пласирали Ђинђићевци и остале потурице.

Шешељево животно дело и лик хероја праведника су од непроцењивог значаја и не постоји ниједан Србин у последњих 50 година који је толико много урадио за одбрану српских националних интереса и будућност Србије и српског народа.

Живео др Војислав Шешељ и слава му у вијек вијекова!!!

Advertisements
Овај унос је објављен под Опште. Забележите сталну везу.