ОКУЛТИЗАМ У ПОЛИТИЦИ ИЛИ ШТА ЈЕ ТО ЕВРОАТЛАНТИЗАМ?!

Човек је савршени Божији створ заробљен грехопадом на путу и задатку да извршењем Божијих заповести васкрсне и оваплоти своју богочовечанску природу и да испуни јеванђелску заповест и жељу Господњу: „Постаните богови!“

Један од највећих феномена политике као феномена јесте заправо чињеница да у перцепцији и креирању политичких решења изузимамо елементарно темеље на којем почивају сви политички проблеми са којима се суочавамо и против којих се боримо, а то је „окултизам“ и истина да је политика ствар која се дешава далеко изван граница међународног права, институција и различитих парламената.

Све просте истине које знамо о Сједињеним Америчким Државама као својеврсном „кнезу овога свијета“ и глобалном робовласнику увек остављамо по страни и својом палом природом меморишемо их у сферу „непостојећег“ занемарујући суштински значај истих.

Билдерберг група, пирамида на доларској новчаници, документовани масонски ритуали светских лидера, Трилатерална комисија, различити масонски клубови и тајне организације, облик зграде Европског Парламента који представља реконструкцију облика Вавилонске Куле… итд. Практично, ствари опште културе.

ВАВИЛОНСКА КУЛА

ЗГРАДА ЕУ ПАРЛАМЕНТА У СТРАЗБУРУ

Једина истина у овоме свету јесте непрекидна борба, не између Добра и Зла, него Цара Свих Светова – Господа Бога Исуса Христа и Палог Непријатеља – Сатане, борба између Православља и Бесмисла.

Непријатеља треба разобличити и отргнути се од окова који су нам наметнути његовом „простачком интелигенцијом“, а ствари треба називати правим именом да не би саучествовали у помућеној слици света и његовим плодовима.

Ево пример… Нама крајње агресивно промовишу Европску Унију као „обећану земљу“, а нико никада од српских званичника није питао ЕУ откуд то да је зграда Европског парламента саграђена у облику Вавилонске куле?! Вавилонска кула је главни библијско-историјски симбол противљења Богу, односно, знак Антихриста.

Чија је то ЕУ творевина и коме ЕУ служи?! Зашто ЕУ жели Богу да се успротиви?! Зашто је ЕУ обележена знаком Антихриста?!

Као земља којој се нуди чланство у ЕУ, једна од првих обавеза српског народа, као православног, јесте да захтева да та зграда, пре уласка Србије у ЕУ, буде срушена, као и да градитељи исте одговарају пред законом и тиме да се чланицама ЕУ и другим светским лидерима јасно стави на знање да је ЕУ у великој опасности и на путу пропасти, као и да Србија и српски народ има хришћанску свест и да не жели Богу да се успротиви нити да буде део друштва и „породице“ која је ђавоља, јер је то на крају крајева и сигуран пут у сваку врсту беде и пропасти.

Да ли би то био сасвим нормалан и логичан захтев Владе Републике Србије и осталих власти других православних земаља?!

Да, али то је неизводљиво и не треба са ђаволом садити тикве. Зло треба сећи у корену!

Најсветији задатак, хришћанска дужност и једина стварна грађанска обавеза сваког Србина јесте да свим својим снагама узме учешћа у рушењу евроатлантског режима и заустављању тзв. евроатлантских интеграција Србије.

Advertisements
Овај унос је објављен под Опште. Забележите сталну везу.