САД И ЕВРОПСКА УНИЈА – НАРКОКРАТИЈА И НАРКОНОМИЈА

Ако у данашњем времену кажете да је НАТО фабрика хероина и легло мафијашких изопаченика најгоре врсте, најчешће ћете бити проглашени за заљубљеника „теорије завере“, међутим ако погледамо историјски след светских догађаја последњих двеста година и начин на који је креиран случај Косово као нова колонија Сједињених Америчких Држава и њених НАТО поданика у 21. веку, сасвим је јасно да данашњи промотери „демократског отвореног друштва“ и државе проамеричког блока нису имале период свога развоја у којем би се излечили од колонијалистичких навика и принципа које су на исти одвратан и нељудски начин спроводили још у 19. веку у Кини током тзв. Опијумских ратова који су представљали класичну нечовечну бандитско-мафијашку борбу за тржиште на којем би пласирали наркотике са циљем сопственог економског развоја и јачања.

 

 

НАРКОКРАТИЈА

Фасцинантна је чињеница да је Афганистан прва држава која је признала Косово. Првенствено, фасцинантна јер јасно указује на Косово као државу нарко мафије.

Фасцинантна јер доказује и отворено јавно показује тврдњу да је трговина наркотицима основни НАТО бизнис и принцип постојања ове „војне миротворачке“ алијансе.

Фасцинантна јер открива и потврђује да су САД глава звери, суверени владар Европске Уније и главни светски наркобос.

Фасцинантна је због тога што показује застрашујућу слику света у којем не владају прокламовани политички принципи, него окорели бездушни мафијаши најгоре врсте.

Већ смо у неколико наврата спомињали извештај УН који сведочи о томе да је од доласка НАТО снага у Афганистан увећана производња хероина и других опијата за 44 пута. Обзиром да је Афганистан и пре доласка НАТО-а био главно светско извориште наркотика, тј. преко 90% укупне светске производње хероина је било у Афганистану, долазимо до закључка да је НАТО машинерија увећала конзумирање и светску укупну потрошњу хероина за 44 пута. То су стотине милиона мртвих, а у не тако далекој будућности – то ће бити милијарде мртвих!

И на крају, код ове чињенице да је Афганистан први признао Косово је фасцинантно то што српски антихришћански режим њу крије к’о змија ноге, к’о Обама Била Клинтона.

Недавно је проевропски визионар, геј активиста, министар унутрашњих послова и потпредседник Владе Србије, Ивица Дачић, гостовао на Еуроњуз каналу и тамо био упитан за 80ак тона хероина колико у просеку годишње пролази кроз Србију.

Дачићу није пало на памет да искористи медијски канал Еуроњуз, те да укаже европској и светској јавности на смисао и карактер државе Косово и шиптарску мафију као главни узрок овог проблема, како у Србији, тако и у Европи, него је говорио о „балканској рути“ протока хероина. Као папагај је поновио оно што налаже управо НАТО, општеприхваћену терминологију која поништава и крије Косово као мафијашки НАТО центар, а аутоматски паралелно унижава Србију, утемељује Србију као главни нарко центар Европе и раслабљује нашу геополитичку и сваку другу позицију.

Ово показује како српске марионетске власти подржавају инкубаторске услове стварања измишљене нарко државе Косово.

Ово показује колико је наопака, колико је противна српским интересима и колико на свим нивоима и на сваком кораку прави штету Србији и српском народу политика евроатлантских интеграција којом се руководе српски властодршци 21. века.

Дачић не сме нити зна како да говори о проблему Косова. Он је припадник те криминалне политичке секте под вођством Бориса Тадића која брани своју државу „до оне мере која не вређа оне који је нападају“ или како се то дефинише увијеним змијским језиком жуте пошасти „до мере и границе која се не конфронтира великим силама“.

Такође, ствар о којој се мало или никако говори у Србији, јесте да је управо Европски парламент (ЕУ) означио Србију као главни центар нарко-трговине за цео европски континент, што је био још један додатни разлог за истицањем „јавне тајне“ o Косову као леглу нарко бизниса, али Дачић је „врхунски интелигентан“ и „разуман“ политичар који разуме српске националне интересе, место Србије у међународној заједници и стога неће да се „конфронтира“ великим силама и напада такву лаж, него ће прихватити етикету и одговорност Србије коју жели Европски парламент сачињен од НАТО чланица, великих пријатеља развоја демократије у Афганистану и „независном Косову“.

Као што видимо, четири стуба спољне политике српских актуелних власти су Вашингтон, Брисел, Кабул и Приштина.

Снаге данашњег либералног нео-колонијализма, како у савременом добу, тако и у прошлости и у својим зачецима, иза себе су оставиле стотине милиона жртава, историјске непоправљиве неправде и успоставиле системе којима угрожавају и уништавају целокупно човечанство на најужасније и најнечовечније начине.

Као што често пише др Игор Панарин, Велика Британија, односно Британска Империја са својим сателитима, затим Шпанија, Холандија, Португалија и Француска, у циљу очувања колонијалног модела управљања светом, организовали су неколико геноцидних пројеката у различитим историјским периодима међу различитим нацијама и на различитим деловима света.

Трговина робљем у Америци и Азији однела је десетине милиона живота црнаца робова.

Затим, десетине милиона Кинеза у 19. веку су били жртве опијума током тзв. Опијумских ратова, који је на десетине тона илегално увезен на територију Кине од стране Британаца, који су и данас главни произвођачи и кријумчари дроге у свету.

У циљу стварања Светске Британске империје са глобалним империјалним парламентом, 1891. године основано је друштво „Округли сто“ (Round Table). Ово друштво је било укључено и у формирање „Савета за међународне односе“ (Council on Foreign Relations) у Њујорку.

Један од циљева Округлог стола био је да се Сједињене Америчке Државе врате под окриље Британске Империје. Главно средство за постизање овог циља враћања САД-а под контролу Британског царства био је стварање Система федералних резерви (приватна компанија за финансијске услуге које контролише приватна банка у Енглеској) 1913. године.

Симултано задатак Округлог стола је био да се ослаби Руско царство (да не може да помогне САД), које је у периоду 1861-1864 помогло САД-у током грађанског рата, слањем две ескадриле у Њујорк и Сан Франциско, за заштиту северњака од напада британске морнарице, наводи др Панарин.

Дакле, 1891. године, под покровитељством британске обавештајне службе, створен је интелектуални центар за вођење глобалног информационог рата Британске империје за светску доминацију.

Верујем да је ово центар и био је дуго времена штаб информационог рата против Русије и СССР-а, истиче др Панарин. Ту је развијена и главна идеја организовања Првог светског рата, стицање колонијалне територије од стране других царства (немачке и турске), уништавање Православног руског царства, закључује он.

У 20. веку, Британска империја, организовала је два светска рата, у којем је убијено више од 70 милиона људи. Само Русија је изгубила у тим крвавим масакрима које организује Британска империја више од 30 милиона људи, док је Србија у Првом светском рату преполовила своје становништво, а у Другом поднела жртву од преко два милиона људи.

Британска империја организовала је обарање руске монархије у фебруару 1917, неколико месеци пред победу руског оружја, када су руске трупе већ биле у близини Багдада и Цариграда, у непосредној близини британских колонија.

Агенти Британске империје (Јаков Свердлова и Лав Троцки), организовали су монструозно убиство породице православног цара руског царства, препознатљиво по својој суровости, чиме су превазићени чак и нацистички злочини у СССР-у (спаљивање села Кхатин) и амерички у Вијетнаму (спаљивање села Ми Лаи).

ЧЕРЧИЛ НА ЧЕЛУ ВЕРМАХТА

Хитлер је под спонзорством Британске империје напао Стаљинов Совјетски Савез, објашњава др Игор Панарин.

Прво је обезбеђен процес успона Хитлера на власт, а затим 80% од оружја у нацистичкој Немачкој било је финансирано од стране Енглеске Банке (Bank of England).

Ко ће одговарати за Минхенски споразум, за организацију Другог светског рата, холокауст над совјетским народом (у окупираној територији страдало је 10,7 милиона људи), поставља питање др Панарин.

На крају самог Другог светског рата, један од лидера Британске Империје, Винстон Черчил лично је руководио нацистичким СС снагама у походу на Русију. Реч је о 100.000 припадника немачке армије, који су формирани од остатака Хитлеровог Вермахта по наређењу Черчила.

У нацистичкој униформи, са Хитлеровим оружјем, под командом истих официра.

Трећи светски рат је треба да почне 1. јула, 1945 нападом 47 западних дивизија. Стаљин је преко совјетске обавештајне службе сазнао злокобне планове бивших савезника.

Стаљин је истовремено организовао неколико информативно-пропагандних операција, током којих је цео свет сазнао за немачку војску Винстона Черчила, и он је био приморан да ту војску расформира. План за војну агресију на Совјетски Савез се распао. Али, откривена је врло подмукла намера.

ПРВИ ДИЛОВИ, БРАТЕЕЕ…

Страхоте опијумског геноцида које је народ Кине доживео током 19. века, а у организацији Британског царства, када је убијено више од 100 милиона људи и када је та земља постала колонија западних држава, тешко да се могу описати.

Моћно кинеско царство, (становништво је тада чинило око 500 милиона људи) претрпело је пораз у опијумским ратовима. Тек 150 година, уз подршку Совјетског Савеза, Кина је обновила становништво. Наркотици (опијум) су били специјално оружје масовног уништење које је користила Британска империја према кинеској популацији. Ово тужно историјско искуство не  сме да се понови.

Британска империја била главни дилер дроге током 19. века. Покушаји кинеских власти да се супротставе продаји британске дроге резултирали су страном интервенцијом. Продаја дроге је била суштински део буџета Британске империје. На морал и етику у Лондону се никада није мислило.

Узгред, наркотици сада представљају начин за уништење руске популације. УН процењују да сваке године у свету авганистанска дрога убије 100.000 људи: једна трећина њих – грађани су Русије, напомиње др Игор Панарин.

Слабљење кинеског царства је почело након што је Први опијумски рат организован против Кине од стране Британије, Француске и САД. Након тога је дошао грађански рат (1851-1864 г.), што је ескалирало страном интервенцијом.

Циљ је био обезбедити продају наркотика у замену за стварне робе.

Окупатор је користио грађански рат за своје потребе (као што је то чинио и у Русији у 19. веку).

Долази 24 – 25. октобар, 1860 када је потписан Пекиншки уговор у којем кинеска влада пристаје да плати Британији и Француској обештећење, отвара се за спољну трговину Тјенцин (трећи највећи град у Кини), омогућавају коришћење кинеске популације као радника (coolies) у колонијама Велике Британије и Француске.

Те 1860. године, окупационе снаге дивљачки разарају Летњу царску палату. Непроцењиве колекције порцелана палате по налогу Лорда Елџина су опљачкане.

НАРКОНОМИЈА

Владавина има своје принципе и правила на којима почива. Наркономија јесу правила наркократије, а данас ми Срби смо опет можда и на најснажнијем и најотворенијем удару те наркономије и наркократије неоколонијалистичких снага.

Ако у данашњем времену кажете да је НАТО фабрика хероина и легло мафијашких изопаченика најгоре врсте, најчешће ћете бити проглашени за заљубљеника „теорије завере“, међутим ако погледамо историјски след светских догађаја последњих двеста година и начин на који је креиран случај Косово као нова колонија Сједињених Америчких Држава и њених НАТО поданика у 21. веку, сасвим је јасно да данашњи промотери „демократског отвореног друштва“ и државе проамеричког блока нису имале период свога развоја у којем би се излечили од колонијалистичких навика и принципа које су на исти одвратан и нељудски начин спроводили још у 19. веку у Кини током тзв. Опијумских ратова који су представљали класичну нечовечну бандитско-мафијашку борбу за тржиште на којем би пласирали наркотике са циљем сопственог економског развоја и јачања.

Од геноцида у Кини до спровођења сербоцида данас који доживљава свој врхунац на Косову, економски и политички развој земаља под америчким утицајем није доживео никакву револуционарну промену о чему најбоље сведочи исти стари амерички утицај, њихово чланство у НАТО алијанси и политичко понашање тих истих земаља под диктатом САД-а.

Период испуњен са два светска рата, од 19. века до данас, није довео до промена геополитичких полова и земље које су биле укључене у колонијалистичке пројекте страшних геноцида над Африканцима, Кинезима, Индијцима и другим нацијама пре двеста година остале су и данас укључене у пројекте истих оних који су креирали пројекте и пре двеста година, а отворено партнерство шиптарске мафије на Косову и Афганистана у НАТО пројекту САД-а необориво сведочи да је пројекат управо исти као и пре двеста година – трговина дрогом.

Advertisements
Овај унос је објављен под Опште. Забележите сталну везу.